Női jóga műhely programok

Október a nőkről szól a Zen Kert Mozgásstúdióban.
Minden héten egy-egy női egészséget érintő területre fókuszálunk. A műhely órák során olyan gyakorlatokat sajátíthatunk el, amelyek átsegítenek a PMS nehézségein, erősítik a gátizmokat, enyhítik az endometrózis tüneteit.
Valamint a hangfürdő során a jótékony rezgéseknek köszönhetően újra feltöltődhetünk.

Női jógával az Endometriózis ellen

női jóga műhely endoemtrózis ZenKert MozgásstúdióbanOktóberi műhelyünk témája az endometriózis lesz. Hátterét, kialakulásának okát, még az orvostudmány sem ismeri, és én sem a gyógyulás ígéretével hívlak Benneteket.
De mivel jeleztétek, hogy nőijóga után sokkal elviselhetőbbek a tünetek, a megszokottá vált ciklikus fájdalom, puffadás, hangulatingadozás akár napokra enyhül vagy elillan, úgy gondoltam, hogy egy csokorba gyűjtök néhány, a nehézségeket oldó, enyhítő gyakorlatot, hogy bármikor segítségül hívhassátok őket.

Oktató: Ferenczi Anita
Időpont: 2017. október 19. 18:30 – 20:00
Részvételi díj: 5.000 Ft / foglalkozás

nfl jerseys cheap china png” alt=”arak_orara_jelentkezem_gomb” width=”452″ height=”65″ />


A gátizmok megtartó ereje

női műhely gátizmok zenkert mozgásstúdióNői egészségünk egyik „alappillére” a gáti területet, melynek „karbantartása” minden életszakaszban kiemelt fontosságú lenne. A műhely során:

  • átbeszéljük, miért olyan fontos foglalkozni a gáti területtel, az hogyan befolyásolja női egészségünket, szexualitásunkat. Milyen életmódbeli, érzelmi és viselkedésmintákkal „áshatjuk” alá gátizmaink megtartó erejét. Tehát megnézzük az ezen a területen felmerülő problémák lehetséges lelki hátterét.
  • megismerjük a gáttájék és a hozzá kapcsolódó gyökér energiaközpontunk (gyökércsakra) energetikai működését, mely jelentősen, mondhatni „alapjaiban” befolyásolja mindennapi életünket, reakcióinkat.
  •  jógagyakorlatokkal, meditációval, kifejezetten az intim területre ható gyakorlatokkal erősítjük gátizmainkat, harmonizáljuk gyökér-energiaközpontunkat, oldjuk az ehhez kapcsolódó érzelmi és mentális blokkokat. Harmonizáljuk női szerveink működését.
  • jegyzettel, otthoni gyakorlási javaslattal és igény esetén egyéni konzultációval segítem a műhelyen tanultak elmélyítését.

A műhelyre várok minden korosztályú hölgyet, megelőzés és gyógyulástámogatás céljából. Kifejezetten ajánlom gátizom gyengeség, inkontinencia panaszok, aranyér probléma, tág-hüvely probléma, monster beats studio wireless by dre hüvelysérv, szexualitással kapcsolatos nehézségek, gyakorta előforduló fertőzések, felfázások előfordulása esetén. Illetve minden magát jobban megismerni vágyó Hölgynek, kezdőknek is!
Előzetes jelentkezés szükséges, min 6. max. 9 fő.

Oktató: Keszi Ildikó
Időpont: 20017. október 20. 18:00 – 20:30
Részvételi díj: 5.000 Ft / foglalkozás, ami a jegyzet és otthoni gyakorlási javaslatot is magában foglalja

arak_orara_jelentkezem_gomb


Hangfürdő és Női jóga

női jóga műhely hangfürdő ZenKert MozgásstúdióbanA jóga gyakorlataival fizikai és lelki síkon kioldjuk magunkból a feszültséget, hogy nyitottá, befogadóvá váljunk a hangfürdő jótékony rezgéseire.
A hangtálak rezgései létezésünk minden szintjén harmóniát teremtenek. A hangszerek által előidézett meditatív állapotban erőteljes öngyógyító folyamatokat indulnak el, melyek blokkoldó, tisztító, energetizáló hatásúak.

A 45 perces teljes testet átmozgató könnyed jógagyakorlást követően kb. 45 perces hangfürdővel töltekezhetünk.

Előzetes bejelentkezés szükséges. nfl jerseys ranked custom 2

Oktató: Keszi Ildikó jóga és Virágh Andrea hangtál
Időpont: 20017. október 21. 10:00 – 12:30
Részvételi díj: 4.000 Ft / fő / alkalom

arak_orara_jelentkezem_gomb


A PMS nyomában

női jjógaműhely PMS nyomában ZenKert MozgásstúdióbanAhányan vagyunk, annyiféleképpen éljük meg a ciklus során jelentkező változásokat, annyiféleképpen tapasztaljuk meg a menstruációt megelőző tüneteket is.
Az októberi Műhelyen a menstruációt megelőző tünetegyüttesről (PMS) lesz szó: a hormonális aktivitást stabilizáló, feszültségoldó, görcsöket enyhítő, regeneráló pózokkal és praktikus életmód tippekkel várlak Benneteket! 🙂
Arról is szó lesz, hogyan gyakorolj, jógázz, étkezz, létezz és lélegezz a ciklusodat, tested jelzéseit és igényeit tiszteletben tartva.

Előzetes bejelentkezés szükséges, maximum létszám 11 fő.

Oktató: Ferenczi Anita
Időpont: 20017. október 28. 10:00 – 13:00
Részvételi díj: 5.000 Ft / fő / alkalom

arak_orara_jelentkezem_gomb