Női Jóga Műhely novemberben is!

Novemberben is megtartjuk a Női Jóga Műhely programsorozatunkat a Zen Kert Mozgásstúdióban.
A novemberi műhely órák során olyan gyakorlatokat sajátíthatunk el, amelyek átsegítenek a mentsruáció nehézségein és enyhítik az endometrózis tüneteit.

Női jógával az Endometriózis ellen

női jóga műhely endoemtrózis ZenKert MozgásstúdióbanOktóberi műhelyünk témája az endometriózis lesz. Hátterét, kialakulásának okát, még az orvostudmány sem ismeri, és én sem a gyógyulás ígéretével hívlak Benneteket.
De mivel jeleztétek, hogy nőijóga után sokkal elviselhetőbbek a tünetek, a megszokottá vált ciklikus fájdalom, puffadás, hangulatingadozás akár napokra enyhül vagy elillan, úgy gondoltam, monster beats amazon australia hogy egy csokorba gyűjtök néhány, a nehézségeket oldó, enyhítő gyakorlatot, hogy bármikor segítségül hívhassátok őket.

Oktató: Ferenczi Anita
Időpont: 2017. november 19. 10:00 – 13:00
Részvételi díj: 5.000 Ft / foglalkozás

arak_orara_jelentkezem_gomb


A menstruációs ciklusban rejlő bölcsesség

női jóga műhely a zenkert MozgásstúdióbanCsodálatos női létünk meghatározó ciklusa a menstruáció, vagyis holdidő, melyben végtelen bölcsesség, női tudás lakozik. Jól tudták ezt a régi idők asszonyai, moncler armoise albizia akik mindennapi életük, spirituális fejlődésük, lelki tisztulásuk természetes velejárójaként és iránytűjeként rezdültek együtt hónapról-hónapra testük e szépséges folyamatával.
Miért van az, hogy manapság ezt a csodát már nem éljük, hogy teljesen eltávolodtunk tőle, sőt nem kívánatos, terhes, fájdalmas dolognak éljük meg menstruációnkat?

A női műhely keretein belül mindezekre választ kaphatunk, s iránymutatást arra, hogy hogyan térjünk vissza menstruációs ciklusunk végtelen bölcsességéhez, hogyan viszonyuljunk hozzá hétköznapi életünkben pl. a napi tevékenységeink, testmozgás, életvitel, nfl jerseys reddit for sale near me táplálkozás kapcsán, hogyan segíthetjük lelki folyamatainkat általa. Hogyan terelgessük kisleányainkat egy teljesebb nőiség felé, kisfiainkat pedig, hogy majdan e csodás folyamatot értő és tisztelő férfivá váljanak.

A műhelyt kifejezetten ajánlom megelőzés és gyógyulástámogatás céljából minden menstruációval kapcsolatos, illetve egyéb női probléma fennállása esetén, illetve minden magát jobban megismerni vágyó Hölgynek.

Előzetes bejelentkezés szükséges, minimum 6 maximum 9 fő.

Oktató: Keszi Ildikó
Időpont: 2017. november 17. 18:00 – 20:30
Részvételi díj: 5.000 Ft / fő, amely a jegyzeteket és az otthoni gyakorlási javaslatot is magában foglalja

ugg outlet atlanta ga a roma p