Női Jóga Műhely novemberben is!

Novemberben is megtartjuk a Női Jóga Műhely programsorozatunkat a Zen Kert Mozgásstúdióban.
A novemberi műhely órák során olyan gyakorlatokat sajátíthatunk el, amelyek átsegítenek a mentsruáció nehézségein és enyhítik az endometrózis tüneteit.

Női jógával az Endometriózis ellen

Októberi műhelyünk témája az endometriózis lesz. Hátterét, kialakulásának okát, még az orvostudmány sem ismeri, és én sem a gyógyulás ígéretével hívlak Benneteket.
De mivel jeleztétek, hogy nőijóga után sokkal elviselhetőbbek a tünetek, a megszokottá vált ciklikus fájdalom, puffadás, hangulatingadozás akár napokra enyhül vagy elillan, úgy gondoltam, hogy egy csokorba gyűjtök néhány, a nehézségeket oldó, enyhítő gyakorlatot, hogy bármikor segítségül hívhassátok őket.

Oktató: Ferenczi Anita
Időpont: 2017. november 19. 10:00 – 13:00
Részvételi díj: 5.000 Ft / foglalkozás

arak_orara_jelentkezem_gomb


A menstruációs ciklusban rejlő bölcsesség

Csodálatos női létünk meghatározó ciklusa a menstruáció, vagyis holdidő, melyben végtelen bölcsesség, női tudás lakozik. Jól tudták ezt a régi idők asszonyai, moncler armoise albizia akik mindennapi életük, spirituális fejlődésük, lelki tisztulásuk természetes velejárójaként és iránytűjeként rezdültek együtt hónapról-hónapra testük e szépséges folyamatával.
Miért van az, hogy manapság ezt a csodát már nem éljük, hogy teljesen eltávolodtunk tőle, sőt nem kívánatos, terhes, fájdalmas dolognak éljük meg menstruációnkat?

A női műhely keretein belül mindezekre választ kaphatunk, s iránymutatást arra, hogy hogyan térjünk vissza menstruációs ciklusunk végtelen bölcsességéhez, hogyan viszonyuljunk hozzá hétköznapi életünkben pl. a napi tevékenységeink, testmozgás, életvitel, nfl jerseys reddit for sale near me táplálkozás kapcsán, hogyan segíthetjük lelki folyamatainkat általa. Hogyan terelgessük kisleányainkat egy teljesebb nőiség felé, kisfiainkat pedig, hogy majdan e csodás folyamatot értő és tisztelő férfivá váljanak.

A műhelyt kifejezetten ajánlom megelőzés és gyógyulástámogatás céljából minden menstruációval kapcsolatos, illetve egyéb női probléma fennállása esetén, illetve minden magát jobban megismerni vágyó Hölgynek.

Előzetes bejelentkezés szükséges, minimum 6 maximum 9 fő.

Oktató: Keszi Ildikó
Időpont: 2017. november 17. 18:00 – 20:30
Részvételi díj: 5.000 Ft / fő, amely a jegyzeteket és az otthoni gyakorlási javaslatot is magában foglalja

arak_orara_jelentkezem_gomb