Hírek

Egyéni Női Jógaóra – Kovács Erika

Egyéni óráimon női szerveink egészségére koncentrálva végezzük a gyakorlatokat. A felmerülő egészségügyi és lelki kihívásokat Ayurvédikus életvezetési tanácsokkal és Aromaterápiával kezelem. Azért szeretem az egyéni órákat, mert a hölgyek megtapasztalhatják a kizárólagos figyelmet, exkluzív törődést. Azoknak ajánlom, akik jobban megnyílnak egyéni óra keretein belül és saját tempójukban szeretnének haladni a gyakorlásban.
Bejelentkezés: zenkertbuda@gmail.com email címen.

Felvilágosítás másként

Felvilágosítás másként programsorozatunkban 9-13 éves korú gyermekeknek tartunk játékos, beszélgetős órát a gyermeknemzésről és születésről. A lányok egy dramatikus játék vezeti végig a női termékenység testi folyamatain. A fiúk egy “titkos küldetésen” vesznek részt, amelynek keretén belül a hímivarsejtek szerepét eljátszva ismerkedhetnek meg a fogantatás mikéntjével. A szülőket is külön foglalkozásra invitáljuk, ahol a tanácsadók információkkal és tapasztalatokkal erősítik és bátorítják őket a fontos szerepükben. “Felvilágosítás másként” bővebben

Női jóga műhely programok

Október a nőkről szól a Zen Kert Mozgásstúdióban.
Minden héten egy-egy női egészséget érintő területre fókuszálunk. A műhely órák során olyan gyakorlatokat sajátíthatunk el, amelyek átsegítenek a PMS nehézségein, erősítik a gátizmokat, enyhítik az endometrózis tüneteit.
Valamint a hangfürdő során a jótékony rezgéseknek köszönhetően újra feltöltődhetünk. “Női jóga műhely programok” bővebben

Ladie’s Night a Zen Kertben

Szeretettel várlak Benneteket októbertől, heti rendszerességgel, a csütörtöki Ladies’Night // Női jóga-estékre, ahol minden alkalommal egy-egy témára fókuszálva gyakorlunk majd.

Oktató: Ferenczi Anita / női jóga-oktató
Időpont: Október 5-től, csütörtök esténként 18:30 – 20:00

A program díja 2200 Ft/alkalom, ami a másfél órás tematikus gyakorlás utáni női teakeveréket és egy kis vegán ropogtatni valót is tartalmaz.

Legyen a csütörtök az új pénteked! 🙂

arak_orara_jelentkezem_gomb

Évkezdő Elvonulás

Egy csodálatos évindító műhelyre várlak nagy szeretettel, mely segítségével „letisztítjuk” magunkról a bennünket hátráltató negatív energiákat. Mintegy belső iránytűként tisztánlátásunkat élesítjük, hogy világosan lássuk, érezzük mire hív Bennünket 2017!
Egy fajta visszatekintéssel, számvetéssel összegezzük az elmúlt évet, annak tapasztalatit és pozitív megéléseinek esszenciáját átemelve az új évre. Belemerülünk szívünk terébe, belső csendünkbe, felhozva onnan igaz vágyainkat, mely segíti személyes célmeghatározásunkat az új évre. Átbeszéljük mit tehetünk azért, hogy a kitűzött célokat elérjük, hogy azok ne vesszenek el a hétköznapok süllyesztőjében, hanem teremtő erőnktől tápláltan valósuljanak meg a fizikai valóban!
Ehhez a jóga gyakorlatait, meditációt, relaxációt, egyéb önismereti gyakorlatokat hívunk segítségül. Kártyahúzással, közös teázással, sütizéssel zárjuk az alkalmat.
Dátum: 2017. január 20-án, 18-21-ig.
Ár: 5500 Ft/fő
Várlak nagy szeretettel: Keszi Ildikó jógaoktató

Ciklus show – Felvilágosítás másként

„FELVILÁGOSÍTÁS MÁSKÉNT”

Fiúk programja: 2017.február 18.
Lányok programja: 2017. január 14.

LÁNYOK PROGRAMJA: MFM-PROJEKT „CIKLUS-SHOW”® PROGRAM (5*60 perc)

Lányok – a Kecskemét-Széchenyivárosi Közösségépítő Egyesület (SZÉK) által a Németországból adaptált, és az Európai Unió „Best Practice” díjjal kitüntetett – MFM-Projekt® “Ciklus-show”® címen jogvédett program alapján kerülnek bevezetésre a nőiség, termékenység, az emberi élet keletkezésének, a serdülőkor testi, lelki változásainak kérdéseibe. A program megalkotója és elindítója Dr. Med. Elisabeth Raith Paula orvosnő.

“Ciklus show – Felvilágosítás másként” bővebben