Hírek

Felvilágosítás másként

Felvilágosítás másként programsorozatunkban 9-13 éves korú gyermekeknek tartunk játékos, beszélgetős órát a gyermeknemzésről és születésről. A lányok egy dramatikus játék vezeti végig a női termékenység testi folyamatain. A fiúk egy “titkos küldetésen” vesznek részt, amelynek keretén belül a hímivarsejtek szerepét eljátszva ismerkedhetnek meg a fogantatás mikéntjével. A szülőket is külön foglalkozásra invitáljuk, ahol a tanácsadók információkkal és tapasztalatokkal erősítik és bátorítják őket a fontos szerepükben. “Felvilágosítás másként” bővebben

Női jóga műhely programok

Október a nőkről szól a Zen Kert Mozgásstúdióban.
Minden héten egy-egy női egészséget érintő területre fókuszálunk. A műhely órák során olyan gyakorlatokat sajátíthatunk el, amelyek átsegítenek a PMS nehézségein, erősítik a gátizmokat, enyhítik az endometrózis tüneteit.
Valamint a hangfürdő során a jótékony rezgéseknek köszönhetően újra feltöltődhetünk. “Női jóga műhely programok” bővebben

Ladie’s Night a Zen Kertben

ladies night a zenkert mozgásstúdióbanSzeretettel várlak Benneteket októbertől, heti rendszerességgel, a csütörtöki Ladies’Night // Női jóga-estékre, nfl jerseys cheap china ahol minden alkalommal egy-egy témára fókuszálva gyakorlunk majd.

Oktató: Ferenczi Anita / női jóga-oktató
Időpont: Október 5-től, csütörtök esténként 18:30 – 20:00

A program díja 2200 Ft/alkalom, NFL jerseys sale of Tom Brady ami a másfél órás tematikus gyakorlás utáni női teakeveréket és egy kis vegán ropogtatni valót is tartalmaz.

Legyen a csütörtök az új pénteked! 🙂

monster-beats-earbuds-review-lawsuit-3 hu/wp-content/uploads/2016/08/arak_orara_jelentkezem_gomb.png” alt=”arak_orara_jelentkezem_gomb” width=”452″ height=”65″ />

Évkezdő Elvonulás

Egy csodálatos évindító műhelyre várlak nagy szeretettel, mely segítségével „letisztítjuk” magunkról a bennünket hátráltató negatív energiákat. Mintegy belső iránytűként tisztánlátásunkat élesítjük, hogy világosan lássuk, érezzük mire hív Bennünket 2017!
Egy fajta visszatekintéssel, számvetéssel összegezzük az elmúlt évet, nfl jerseys 2017 online 3 annak tapasztalatit és pozitív megéléseinek esszenciáját átemelve az új évre. Belemerülünk szívünk terébe, belső csendünkbe, felhozva onnan igaz vágyainkat, mely segíti személyes célmeghatározásunkat az új évre. Átbeszéljük mit tehetünk azért, hogy a kitűzött célokat elérjük, NFL jerseys sale of Tom Brady hogy azok ne vesszenek el a hétköznapok süllyesztőjében, hanem teremtő erőnktől tápláltan valósuljanak meg a fizikai valóban!
Ehhez a jóga gyakorlatait, meditációt, relaxációt, egyéb önismereti gyakorlatokat hívunk segítségül. Kártyahúzással, monster-beats-earbuds-review-lawsuit-3 közös teázással, sütizéssel zárjuk az alkalmat.
Dátum: 2017. január 20-án, 18-21-ig.
Ár: 5500 Ft/fő
Várlak nagy szeretettel: Keszi Ildikó jógaoktató

Ciklus show – Felvilágosítás másként

ciklus-showkep2

„FELVILÁGOSÍTÁS MÁSKÉNT”

Fiúk programja: 2017.február 18.
Lányok programja: 2017. január 14.

LÁNYOK PROGRAMJA: MFM-PROJEKT „CIKLUS-SHOW”® PROGRAM (5*60 perc)

Lányok – a Kecskemét-Széchenyivárosi Közösségépítő Egyesület (SZÉK) által a Németországból adaptált, és az Európai Unió „Best Practice” díjjal kitüntetett – MFM-Projekt® “Ciklus-show”® címen jogvédett program alapján kerülnek bevezetésre a nőiség, termékenység, az emberi élet keletkezésének, a serdülőkor testi, lelki változásainak kérdéseibe. A program megalkotója és elindítója Dr. Med. Elisabeth Raith Paula orvosnő.

“Ciklus show – Felvilágosítás másként” bővebben

Ingyenes Nyílt Nap

Október 1. szombat 10-16 óráig

Szeretettel várunk Téged és ismerőseidet 2016. október 1-én Ingyenes Nyílt Napunkra. Megismerkedhetsz a stúdióval és az itt oktató tanárokkal. A programokat kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk. ugg outlet aurora albertville Ha éppen termet keresnél csoportos és egyéni órákra, masszázsra vagy más kezelések tartására, lehetőség van a két termet megnézni és személyesen beszélni a lehetőségekről. Ha még nem jártál nálunk, a Kapcsolat oldalon találhatsz hasznos információkat arról, nfl jerseys ranked custom 2 hogy pontosan hol találsz minket.

Az órákra bejelentkezés szükséges a www.zenkertbuda.hu honlapon az Órarend menüpont alatt, az adott órára kattintva vagy telefonon: +36 20 917 7996 (Kovács Erika). ugg outlet pa ohio

Az Access Bars és Shiatsu kezelésekre, kérjük személyesen jelentkezz be!

“Ingyenes Nyílt Nap” bővebben