Óratípusok

Női jóga

Az óra keretében figyelmünket a nőiségünk felé irányítjuk. Célzott gyakorlatok segítségével megőrizzük vagy helyreállítjuk női szerveink egészségét, jobban megismerjük saját testünket, lelkünket, erősítjük női oldalunkat, aktivizáljuk női energiáinkat és kibontakoztathatjuk, teljesebben megélhetjük nőiességünket, szexualitásunkat. A gyakorlatok végzése közben oldódhatnak a nőiségünkkel kapcsolatos esetleges elfojtások, gátlások, blokkok, melyek hosszú távon életminőségünket jelentősen javítják. Finom, lágy áramlós gyakorlatok, együttlét, vidámság. Egy igazi női kör!

tovabb_gomb

Gyermekjóga

A gyermekjóga alkalmazása lehetőséget kínál a mozgásfejlődésre, a játékra, a lelki feltöltődésre, az érzelmi intelligencia fejlesztésére. A foglalkozások 55 percig tartanak.

tovabb_gomb

Hatha jóga

A hatha jóga klasszikus jóga ászanákra épül, melynek fő célja az erő és hajlékonyság fejlesztése és a gerinc karbantartása. Vitalizál, energiával tölt fel. Javítja az erőnlétet és a rugalmasságot fizikai és lelki szinten egyaránt.

tovabb_gomb

Pilates

A pilates alapja a gyógytorna. Ugyanakkor a tornához speciális testtartás és légzés technika tartozik, a torna elsősorban a törzsizmokat erősíti meg.

tovabb_gomb

Gerinctorna

Felnőttek és gyermekek számára egyaránt tartunk gerinctornát. A gerinctornát ajánljuk azok számára, akik valamilyen testtartási rendellenességgel küzdenek, vagy csak szeretnék az ülőmunka okozta károsodást megelőzni.

tovabb_gomb

Shiatsu masszázs

Harmónia, nyugalom és gyógyulás az egész testnek: A Shiatsu masszázs távol-keleti orvoslásra épülő gyógyító terápia, az egészségünk megtartásának, különböző fájdalmaink, betegségeink gyógyításának hatékony eszköze. A masszázs során az akupunktúrás pontok és energiapályák (meridiánok) kezelése történik, pontnyomással, érintéssel. A shiatsu kezelés fájdalommentes, kellemes élményt nyújt!

tovabb_gomb

Arcszépítő masszázs

Az arcmasszázs hatással van az arc megjelenésére és az egész test egészségére. Szépítő és Anti-aging hatású, mivel kisimítja az apróbb ráncokat, serkenti az arcbőr megújulását.

tovabb_gomb

Kriston Intim Torna ®

A Kriston Intim Torna ® (KIT) egy testet, lelket megmozgató, alhas védő tréning, melyet Kriston Andrea dolgozott ki: nők, férfiak, gyerekek számára, melynek célja, hogy biztosítsa a gyenge záróizomból, rossz tápanyagellátásból, helytelen szokásokból adódó elváltozások megelőzését, megszüntetését vagy csökkentését.

tovabb_gomb