Menü
Blog

Arcmasszázs Budán

Miért próbáld ki az arcmasszázst?

Nemcsak a szem, de az arc is a lélek tükre. Arcbőrünkön meglátszik életvitelünk, az hogy hogyan táplálkozunk, és hogyan éljük mindennapjainkat. Az egészségtelen ételek, a stressz, a fáradtság, a problémák mind-mind látható és tartós nyomot hagynak bőrünkön. A mimikai ráncok akár már fiatalabb korban is megjelenhetnek, ha például gyakran vagyunk gondterheltek és ráncoljuk homlokunkat, akkor ezek a ráncok egyre mélyebbek és láthatóbbak lesznek. Emellett a rohanó hétköznapok kihívásainak hatására bőrünk fénytelenné és sápadttá válhat.
A bőr számára nem túl kellemes, tűvel, kémiai anyagokkal történő kezeléssekkel szemben, az arcmasszázs egy olyan kíméletes módszer, melynek hatására csökkenhetnek, eltűnhetnek a mimikai ráncok, a bőr visszanyeri természetes ragyogását és újra életre kel.

Arcmasszázs – relaxáció testnek és léleknek

Az arc és dekoltázsmasszázs javítja a bőr vérkeringését, ellazítja az izmokat és segíti a salakanyagok távozását. Az álltól a homlokig terjedő körkörös mozdulatok feloldják a mimika során keletkező blokkokat, ezáltal a ráncok kisimulnak.

11. kerületi stúdiónkban, a Zen Kertben, az arcmasszázs kezeléseket shiatsu technikákkal ötvözöm, ami annyit tesz, hogy gyengéd érintésekkel és nyomással stimulálom az arc akupunktúrás pontjait és az azokat összekötő energiapályákat. A speciális mozdulatoknak köszönhetően az arcizmok ellazulnak, regenerálódnak, a bőr vérellátása javul, az arcbőr érezhetően és láthatóan simább, rugalmasabb lesz, ezáltal fiatalabb megjelenést kölcsönöz az arcnak.
A kezelések során Adrienn Feller termékeket használok, melyek fokozzák a masszázs hatását, hiszen a természetes növényi olajok összetevői táplálják a bőrt, illatuk pedig a lélekre is nyugtatóan hat.
Ha szeretnéd megtapasztalni az arcmasszázs testre és lélekre gyakorolt jótékony hatásait, akkor szeretettel várlak a Zen Kertben.