Menü
Blog

Terembérlés a 11. kerületben

Mozgásterapeutaként, jógaoktatóként, segítő szakemberként bizonyára te is tudod, hogy mennyire fontos olyan helyet találni, ahol nyugalomban, kellemes környezetben figyelhettek vendégeitekre és magatokra. Szárnyalhatnak a gondolatok, új ötletek és megoldások születhetnek. Ha ilyen helyet keresel foglalkozásaidnak, akkor szeretettel ajánljuk Budán, a XI. kerületben található mozgásstúdiónkat, a Zen Kertet. Nálunk a jelenlegi, kockázatosabb egészségügyi helyzetben is biztonságban érezheted magad és ügyfeleidnek sem kell egészségük miatt aggódniuk.

A Zen Kert az indulás óta olyan szellőző rendszerrel rendelkezik, mely akkor is friss levegőhöz juttat, ha az ablakokat zárva tartjuk, így a helyiségek szellőzése télen is biztosított.

Terembérlés egyéni és csoportos foglalkozásokhoz

Bár napjainkban sokan inkább az egyéni órákat preferálják, amire természetesen nálunk is van lehetőség, a csoportos órák megtartásáról sem kell lemondanod. 35 m2-es termünkben, lehetőség nyílik kis létszámú, 5-8 fős órákat tartani. Kisebb termünk, mely 12 m2-es, egyéni órák megtartására bérelhető. Mindkét helyiségben immunarom légfertőtlenítő párolog folyamatosan.

Az órák után, legyen szó egyéni vagy csoportos foglalkozásról, minden esetben fertőtlenítjük a matracokat és az eszközöket. Ezen kívül naponta több alkalommal fertőtlenítjük a közös helyiséget, mint a mosdó, az öltöző és a konyha. Kézfertőtlenítőt is biztosítunk vendégeink számára.

A Zen Kertben szinte minden eszközt megtalálsz, ami foglalkozásaidhoz szükséges.

Nemcsak a mozgásfejlesztéshez kapcsolódó eszközök állnak rendelkezésre, hanem a workshopokhoz, meditációhoz szükséges MP3 játszó, flipchart és természetesen wifi is.

Budai mozgásstúdiónk elhelyezkedése rendkívül jó, hiszen a XI. kerületben, autóval vagy tömegközlekedési eszközzel is kényelmesen megközelíthető helyen található.

Szeretettel várunk a Zen Kertben, Budán, ha gyógytormászként, jóga- vagy pilates oktatóként, masszőrként, mozgás- vagy képességfejlesztőként, szülésfelkészítőként tevékenykedsz, illetve szeretnél workshopokat, gyermekfoglalkozásokat tartani és ehhez egy nyugodt, családias légkörű, exkluzív helyszínt keresel.