Menü
Blog

Zen Karácsony

Hamarosan itt a karácsony. Az idei ünnep kissé más lesz, mint az eddigiek. Sokan nem lehetnek szeretteikkel és a karácsonyi vacsora is sok helyen szűkebb körben zajlik majd valószínűleg, mint az elmúlt években.

Az ajándékozás bizonyára nem marad el, beszerzésüket azonban érdemesebb online intézni, ahelyett, hogy bevásárló központokban járnánk az üzleteket. Idén talán nagyobb hangsúly helyeződik a személyes, élmény ajándékokra is. 2020 nehéz év volt, nagyfokú rugalmasságot követelt mindannyiunktól, hiszen rengeteg szokásunkon változtatni kellett, lemondtunk sok olyan dologról, amik előtte mindennapjaink részét képezték és egy teljesen új életstílust kellett kialakítanunk.

Ezek a változások stresszt, szorongást válthatnak ki belőlünk, még akkor is, ha személyesen nem vagyunk érintettek a vírus okozta megbetegedésben. Éppen ezért ránk fér a pihenés, a kikapcsolódás, a nyugalom, a béke.

Mi is lehetne hát jobb karácsonyi ajándék, mint egy testi- lelki felüdülést nyújtó ajándékcsomag, mellyel feltöltődést, kikapcsolódást ajándékozhatunk szeretteinknek.

A Zen Kertben ehhez szeretnénk hozzájárulni igényesen összeállított karácsonyi ajándékcsomagunkkal, mellyel örömet szerezhetünk szüleinknek, testvéreinknek vagy barátainknak, hiszen a csomagban mindenki találhat valamit, ami segít az önmagunkra figyelésben, megpihenésben.

A Zen karácsonyi csomag a következőket tartalmazza:

  • 1 ajándék Arcmasszázs
  • 1 db Ásvány karkötő
  • 1 db Boldog Karácsonyt illóolaj
  • 1 db Zen teakeverék
  • 1 db 2021-es Panarom naptár 

A csomag ára: 21.000 Ft.

Ha szeretnéd Te is meglepni szeretteidet egy igazán igényes, tartalmas, szívet melengető, személyre szabott ajándékkal, akkor keress minket bizalommal és rendeld meg ajándékcsomagunkat:
E-mail: zenkertbuda@gmail.com
Telefon: +36-20-917-7996