Menü
Blog

Zen Kert egyéni órák, visszajelzések

A Zen Kertben, a jelenlegi helyzetben, előnyben részesítjük az egyéni foglalkozásokat, kezeléseket. Vendégeink is örülnek annak, hogy nem kell lemondaniuk a kényeztetésről, a mozgásról, hanem ilyen formában továbbra is találkozhatunk biztonságosan.

Én is nagyon szeretem a privát órákat. A vendéggel olyan intim közeget teremtünk a foglalkozáson, ahol mindketten önmagunk lehetünk. Bár az egyéni órákon minden az adott vendégért történik, de közben, mint oktató én is töltődöm.

Az órák minden esetben személyre szabottak és az egyéni kihívásokra reagálva egy órába besűrítve mindent alkalmazhatok, amit életem során tanultam. Csak a vendégemre figyelek és az egész órát az ő igényeire, aktuális állapotára tudom szabni.

A visszajelzések is arról tanúskodnak, hogy itt megélik az emberek, hogy szerethetők, úgy ahogy vannak. Ezt egy mosollyal, egy érintéssel egy szóbeli dicsérettel, empátiával tudom éreztetni. Egyszerűen érzéseket, élményeket adunk és kapunk. Minden esetben egyéni feladatokkal távoznak, amiket otthon is tudnak gyakorolni. Az egyéni órák nem csak a testre, de a lélekre is üdítően hatnak.

Az alábbi visszajelzéseket olyan vendégeinktől kaptuk, akik mindezeket már megtapasztalhatták.

Éva az arcmasszázsról:

„Imádom a kényeztetést. Az érintést, az illatokat. Az énidő varázsát. Erika aromaterápiás arcmasszázs kezelése ilyen. Bár a kezelés fókusza az  arcon, hat az egész testre, lélekre.  Nem tudtam milyen lesz pontosan, de abban biztos voltam, hogy csak Isteni lehet! Erika személyét, igényességét ismerve, s a felfrissülésnek, relaxációnak átadva magamat, csodás készítményeket varázsolt arcom minden egyes pólusába. Színtiszta, egymás hatását kiegészítő esszenciákat. Az olajok illatvarázsát belélegezve az épp aktuális lélekráncocskákat is kisimították bennem. Imádok a Zenben lenni, mert igazi csendlélek szigete. Nemcsak arcom, de lelkem is átminősült Erika kezelése által. Ajánlom meleg szívvel mindannyiótoknak!”

23 éves hölgy vendégünk írása az egyéni NMPT óráról:

„Az NMPT tornát a vállaim fájdalma és egyéb gerincprobléma miatt kezdtem el.

A torna betanulása során nagyon jól éreztem magamat, és külön ki szeretném emelni, hogy mindig dicsértél a fejlődésem miatt, ami rendkívül jól esett. 🙂 Az első tornák után mindig izomlázam volt, annyira hatásos, először el sem hittem! A betanulás óta is igyekszem minden nap elvégezni a gyakorlatokat, a testem számára igazi felüdülést jelent. 

Zen Kert is egy ékszerdoboz, ahol mindenki nagyon jól érezheti magát, tényleg egy igazi zen hely.”