Menü
ÚJ!
Bejelentkezés Kovács Erikához

Tudnivalók

Kérjük, hogy az első alkalommal érkezz 10-15 perccel előbb, hogy nyugodtan átöltözhess, és legyen időd kitölteni a regisztrációs lapot a recepción. A cipődet és kabátodat hagyd az előtérben, a mozgáshoz pedig kényelmes, laza ruhát válassz. Érkezés után mindenképpen szánj pár percet a ráhangolódásra, hogy igazán hatékony legyen számodra az óra. Ha pedig véletlenül mégis késve érkeznél, kérjük, csendben gyere be és foglald el a helyed a teremben, hogy ne zavarj másokat.

Azt javasoljuk, hogy óra kezdete előtt 1-2 órával már ne egyél – ez nagyban megkönnyíti majd a mozgást. Ha pedig bármilyen egészségügyi vagy mentális jellegű problémád van, mindenképpen kérd ki az orvosod szakvéleményét, a saját biztonságod és egészséged érdekében. Az esetlegesen fennálló egészségügyi problémáidról tájékoztasd az oktatót, hogy ő ezt figyelembe tudja venni az óra vezetésekor. Fertőző betegség esetén pedig tartózkodj az óra látogatásától, hogy azt más ne kaphassa el tőled. Az órákon mindenki saját felelősségére vesz részt.

Elérhető eszközök

Tornamatracok, Jógaeszközök, Jógakötél, Jógatégla, Bordásfal, Mozgásfejlesztéshez szükséges eszközök, Fitness labda, Pilates labdák, Plédek, Ülőpárnák, Hengerpárnák, Diffúzor, MP3-as lejátszó és Flipchart.