Menü

Zen Beauty

„Minden történetnek a kezdete a legfontosabb, azután az, amiévé formálódik benned”

Feller Adrienne

A Zen Kert Beauty története tulajdonképpen ott kezdődött, amikor kislányként Anyukámat vártam a kozmetikában, fodrásznál (ahol igen gyakori vendég volt). Egy igazi női kör volt itt, ahol mindenki csacsogott, jó nagy hangzavar volt, de én imádtam. Azóta is nagyon szeretek Nőkkel együtt lenni, együtt bármilyen módon kapcsolódni.

Anyukám minden reggel kisminkelte magát, amit elbűvölve néztem, ha tehettem. A legszebb Nő volt, akit valaha láttam. Szívtam magamba a tudást és teljesen természetessé vált számomra, hogy egy Nő időt szán arra, hogy ápolja a szÉPségét. Mert rájöttem, hogy a szépség tényleg inspirál és csak később értettem meg, hogy valójában ez nem csak a külsőségekről szól.

Boldog vagyok, hogy most én adhatom át a Lányomnak ezt a hozzáállást. A legszebb, hogy már a Kislányom is ahhoz a kozmetikushoz jár, ahova Anyukám is járt és ahova én is járok rendszeresen, sőt a nővérem és az ő lánya is.❤️

Volt szerencsém Balin ellátogatni egy helyi Gyógyítóhoz, aki többek között azt mondta, „one energy is always together with you to guide you. This is your mom energy. You character is same” és azt tanácsolta, hogy minden este adjak hálát az Édesanyámnak és hitem szerinti felsőbb erőnek.

Megértettem, hogy ez a legnagyobb dolog, amit egy Anya átadhat a lányának, hogy foglalkozzon a szépségével, mert akkor az egészségével, épségével foglalkozik és abból a környezete is táplálkozni tud.