Menü

Csapatunk

Kovács Erika

Konduktor, tanár, mozgásfejlesztő, gyermekjóga oktató, shiatsu masszőr, NMPT instruktor, női jógaoktató

Nyolc évig konduktorként dolgoztam, négy évig a Nemzetközi Pető Intézetben, később külföldön szereztem szakmai tapasztalatokat mozgásfejlesztésben. Majd tizenhat évig egy belvárosi általános iskolában tanítottam angol és német nyelvet. Ekkor végeztem el az ELTE-n az angol – német tanári szakot. Szabadidőmben mozgásterápiákat tanultam: Alapozó terápia, INPP, TSMT Diagnosztika, valamint Csíki Mariannál elvégeztem a Gyermekjóga oktató képzést is. Mindezeket sikerrel alkalmaztam a tanításom során. Egy belvárosi játszóházban fejlesztő tornát tartottam 6-hónapos -3 éves korú gyermekeknek. A gyermekeimmel otthon töltött idő alatt részt vettem egy Do-in képzésen, amely egy csodálatos japán, öngyógyító módszer. Ennek kapcsán ismerkedtem meg a Shiatsu masszázzsal, amelyből két év alatt Shiatsu masszőr oklevelet szereztem. Egyre erőssebbé vált bennem a vágy, hogy egy saját fejlesztőhelyiséget hozzak létre, ahol a mozgásterápiák színes skáláját alkalmazzuk. Hogy ezt meg tudjam valósítani, nehéz szívvel, de nagyon lelkesen, 2015 augusztusában otthagytam az iskolát és elkezdtem egy kis stúdió kialakítását. Így nyitott meg 2016 februárjában a Zen Kert. 2017 januárjában Anaya Nőijóga oktatóként szereztem oklevelet. Gáborjáni Rékától rengeteget tanultam (Hold Hétvége, Négy Évszak – Ayurvéda Nőknek, Méh Mágiája) női témában tartott tanfolyamain. Beleszerettem az illóolajok világába és Panarom Aromaterapeuta hallgató lettem. Fontosnak tartom óráimon a gerinc védelmét ezért Bene Máténál elvégeztem az NMPT, a Gerincterápia jógával, Integrál Fascia képzést és A medencefenék és a gerinc összefüggései tanfolyamokat.
Egyéni óráimon Női jógával, NMPT gerinctornával és Arcmasszázzsal segítek a vendégeimnek.

Köszönettel és hálával tartozom családomnak, gyerekeimnek és a gyermekeim édesapjának, akik lelkesen támogattak, hogy megvalósítsam álmomat.

2022-23 Sminkoktatás Szabó Dorisz vezetésével
2023- Szépészeti Technikum, kozmetikus képzés


Piliskó Szilvi

Gerinctréning, csípőnyitó jóga, dinamikus jóga- hangtálas relaxáció.

Piliskó Szilvi vagyok több mint 15 éve foglalkozom sporttal, személyi edzőként, gerinctrénerként és jóga oktatóként segítem vendégeimet, hogy minél egészségesebben és fájdalommentesen élhessék mindennapjaikat. Jelenlegi ülő életmódunk mellet nagyon fontos a gerincünk, mély izmaink rendszeres ‘karbantartása’, kimozgatása, óráimon (gerinctréning, csípőnyitó jóga, dinamikus jóga- hangtálas relaxációval) különös hangsúlyt fektettek erre. 


Kemper Annamária (Maja)

Gyógytornász, Dévény Speciális Manuális technika (felnőtt és gyermek)

1994-ben diplomáztam a HIETE gyógytornász szakán.Ebben az évben kezdtem el dolgozni az ORFI Neurológiai osztályán,ahol öt évet töltöttem. Ezután egy rehabilitációs osztályra kerültem, majd a Klinikai Immunológia Felnőtt és Gyermek Reumatológia osztályán dolgoztam kb. 10 évet. Jelenleg a Szent Kristóf Szakrendelőben dolgozom heti kétszer.
1999-ben második diplomámat Dévény Speciális manuális technika-Gimnasztika Módszer (DSGM) szakgyógytornászaként szereztem. Friss diplomásként másodállásban a Péterfy Sándor utcai Kórház koraszülött osztályán (PIC) dolgoztam pár évet.
Dévény módszerrel jelenleg is aktívan gyógyítok kisbabákat.
Csoportos és egyéni tornáimon szeretném ötvözni a hagyományos gyógytorna és Dévény Anna ún. milliméter elmélet szemléletű Gimnasztikai Módszerét, melyet közel 10 éven keresztül én is gyakoroltam.
2019-ben elvégeztem a Schroth terápiát, mely alkalmas scoliózis / gerincferdülés gyógyítására.
Két fiú gyermek édesanyja vagyok.


Stündl Vera

Hatha és gerincjóga oktató

Egész életemben az egyensúlyra törekedtem. Amikor ez időnként megbillent, sok belső munkára, kitartásra, önmagamba vetett hitre volt szükség a helyreállításához. Amikor rátaláltam a jógára, éreztem, milyen sok erőt meríthetek belőle. Gyakorlataival képes megteremteni bennünk az egyensúlyt. A rendszeres gyakorlás segít, hogy ezt a hétköznapokban is megtarthassuk. Teljes életet élhessünk, összhangban önmagunkkal és másokkal.

A jógagyakorlás alaposan átmozgatja, erősíti és rugalmassá teszi a fizikai testet. A belső folyamatokra irányítja a figyelmet, finomítja az érzékelést, tudatosítja a légzést. Megnyugtatja az elmét, oldja a stresszt, lelki egyensúlyt teremt. Belső erőnk és szabadságunk forrása.

A jóga számomra egy csodálatos, mindent átfogó, egész lényünkre ható rendszer. Letisztult, tapasztalati úton, egyszerűen működik. Titka a test-lélek-szellem egységében és a rendszerességben rejlik.

Jelenleg csoportos Hatha jóga órákat tartok a ZenKertben. Szeretettel várok minden gyakorlót és érdeklődőt az alábbi időpontokban:
– Kedd 08:00 – 09:00 Haladó hatha jóga
– Szerda 19:00 – 20:00 Hatha jóga
– Csütörtök 08:00 – 09:00 Hatha jóga

info@yogavercsa.hu
https://www.facebook.com/yogavercsa
+36-20-932-2103


Szoboszlai Annu

Pilates

A sport mindig is az életem részét képezte. A gimnáziumban kézilabdáztam, majd sportszervező, később sportmenedzser végzettséget szereztem.

Eleinte csak hobbi volt a sport, többfajta edzésfajtát próbáltam, majd rátaláltam a pilatesre. Számomra a sport nemcsak az alakformálás eszköze, hanem a testi-lelki egyensúly megteremtője.

Edzéseim során igyekszem a teljes testet átmozgatni a klasszikus pilates elemek mellett ‘modernebb’, sokrétűbb gyakorlatokkal színesítve. Nagyfokú figyelmet kap a gerinc karbantartása, mivel ebben az „ülőmunka központú” világban már szinte kötelező ezzel külön foglalkozni. 


Krekács Petra

Body&Life coach
Közgazdász, Proaktív coach, STOTT pilates instructor, preventív gerincedző, kismama tréner, és fitness instruktor

Örökmozgó cserfes gyermekként a sport korán szerepet kapott az életemben. 3 éves koromtól úsztam, atletizáltam, kajakoztam. 17 évesen egy autóbaleset következtében sajnos az aktív spottevékenységem megszakadt. A teljes felépülés hosszú folyamat volt, a jobb karom csak kis szerencsével magadt meg, melynek mai funkcionális állapota saját eredményem. A baleset következményeként kialakult gerincferdülés komoly problémákat okozott 33 éves koromra (kopás, sérv 3 helyen). A szakemberek a jövőre nézve visszavonulást javasoltak, gyógytornát, hátúszást, és sétákat az elkövetkezendő évekre. Ebbe nem nyugodhattam bele, így végül a Pilates hozta meg a teljes áttörést. Teljesen tünetmentesen élem az életem, fitten, végtelen energiával, mondhatni megállíthatatlanul. Mind a jobb karom és a gerincem állapota példa arra, hogy bármire képesek vagyunk, ha hiszünk benne és teszünk érte nap mint nap.

2015 óta foglalkozom emberek támogatásával, fejlesztésével coachként és Pilates instruktorként. Mára már sok ember megtapasztalhatta a támogatásommal, hogy mire lehet képes, ha dolgozik önmagán. Nincsenek határok.

Coachként és Pilates instruktorként egyéni folyamatban és csoportos foglalkozásokkal/órákkal is támogatom a vendégeimet, hogy önmaguk legjobb verziójában éljék mindennapjaikat.

Pilates óráimon nagy hangsúlyt fektetek a bemelegítésre, nyújtásra, törzsizomzat, mozgató és stabilizáló core izmok rendbetételére (ami nem csak erősítést jelent, hanem a megfelelő agy-ideg-izom kapcsolat helyreállítását is), mobilizációra és tartásjavításra. Szeretem a változatosságot, így ez a velem való tornában is megjelenik.

Rendszeres mozgás nem csak a fizikai jól létünk alapja, hanem plusz energiát, önbizalmat ad az élet minden területéhez. Ezt a filozófiát képviselem, és szeretném átadni minél több embernek.


Kotroczóné Novák Hanna

Hatha jóga oktató

2012 óta gyakorlom a Hatha Jógát, azóta, hogy egy súlyos autoimmun betegséget (Crohn-betegség) diagnosztizáltak nálam, amelyhez szorongás és pánikbetegség is társult.

A kezdetben saját magam gyógyulásáért végzett folyamatos gyakorlás aztán szépen lassan az oktatás, a tudás és a tapasztalataim átadása felé kezdett terelni.

A Hatha Jóga eszközeit és az Ájurvédát terápiás célokra is használom, emésztési problémák, bélgyulladások, valamint a szorongás és a pánikbetegség kezelésére, de ezen kívül foglalkozom keringési- és légzési problémákkal, gerincbetegségekkel, és egyéb egészségügyi nehézségekkel is.

A rendszeres csoportos óráimon és workshop-okon kívül magánórákon oktatok, valamint Jógaterápiában foglalkozom a hozzám fordulókkal.

Hiszem, hogy a Valódi Jóga egy állandó és folyamatos fejlődés, törekvés, önismereti út, életvitel és szemlélet, a kapcsolat (újra)felvétele a Forrással, Istennel.

​2016 – Emésztési Rendellenességek Jógaterápiája, AUM Jógastúdió​

2017 – 200 órás Hatha Jóga Oktatóképzés, Samadhi Jóga Akadémia, Diószegi Ádám

2018 – Meditáció és relaxáció oktatóképzés, Mandala Jógastúdió, Márk Tamás (Himalájai Jóga Tradíció)

2019 – Ájurvédikus jógaterapeuta képzés, NitaYoga Központ


Jakab Éva

Shiatsu-terápia (gyermek/felnőtt/kismama), meridiánmasszázs, do-in mozgásterápiás foglalkozás (egyéni-csoportos), 5elemtánc, welljazz/tánc-relax

Lételemem a mozgás, a tánc, a művészetek, a természet, természetesség minél nagyobb harmóniában történő megélése és átadása. A Magyar Táncművészeti Főiskolán/ Egyetemen végeztem, Modern-tánc pedagógusként több mint húsz éve hivatásom.Pedagógiai és pszichológiai tanulmányaim, saját élményeim, útkereséseim álalt érkeztem meg az értintés művészetéhez, a shiatsuhoz. A Nemzetközi Shiatsu Iskolában végeztem shiatsu-gyógyászként, do-in gyakorlatvezetőként.

Az alábbi terápiákkal várom örömmel a megkereséseket:

Shiatsu terápia: a keleti gyógyászatra elveire épülő perventív, holisztikus masszázsterápiás kezelés, mely sok esetben harmonizálja a testi-lelki egyensúlyvesztéseket.

Meridiánmasszázs: kiváló illóolajokkal végzett teljes testkezelés.

Do-in: egyéni és csoportos foglalkozásokon egészségmegőrző, harmonizáló mozgás és önmasszázs rendszer, mintegy éber meditációs formában, könnyen elsajátítható és hatékonyan támogatja a fizikai testet és a idegrendszert. Öt elem kurzusok formájában és további gyakorló órák keretében gyermekeknek és felnőtteknek is mindig öröm tartanom.

5elemtánc: a do-inra épülő gyógyító-tánc foglalkozás, melyet Darin Ágnes kolléganőmmel alkottunk meg.

Welljazz: felnőtteknek általam összeállított és bárki számára végezhető táncos mozgásforma.

Tánc-relax: egy relaxációval záruló, előképzettséget nem igénylő, tematikus szabadtánc foglalkozás.

Számos kiváló mester tudása szintetizálódik és érik bennem. Hálás vagyok ezért, s remélem, bármelyik a felkínált területen találkozunk, ezekből egy-egy szikrát át tudok adni!


Pék Eszter

Pék Eszter vagyok, holisztikus szemléletű coach, szomatodráma konzulens, Access Bars facilitator és aromaterápiás szakértő.

Nagy álmom volt, hogy a Test-Lélek-Szellem hármasát együttesen támogatva tudjak megoldásokat kínálni azoknak, akiknek hozzám vezet az útja.

Küldetésemnek tartom, hogy – azon túl, hogy egyéni és csoportos segítséget nyújtok a hozzám fordulóknak, – oktassam a doTERRA esszenciák tudását és alkalmazását. Ezek a természetes illóolajok egyeseknek megelőzést, másoknak egy sokkal jobb életminőséget, nagyobb energia szintet és érzelmi jól-létet hoznak az életünkbe. 

A testi, lelki és mentális wellbeing fontos téma a világunkban, az EGÉSZ-séget érdemes ezen a három szinten értelmezni, -ha pedig valami elcsúszott, akkor ebben a három dimenzióban tudunk együttdolgozni az új egyensúlyod megteremtésén különbözp eszközökkel.

Itt tudsz hozzám egyéni időpontot kérni coachingra, konzultációra vagy Access Barsra:
06 30 2133 720
eszter.pek@gmail.com

Csoportos alkalmaim:

  • Nőiség workshopok az eszenciákkal
  • Illóolajos masszázs workshopok
  • Access Bars képzés