Menü
ÚJ!
Bejelentkezés Kovács Erikához

Arcmasszázs

Az arcmasszázs hatással van az arc megjelenésére és az egész test egészségére. Szépítő és anti-aging hatású, vagyis kisimítja az apróbb ráncokat, serkenti az arcbőr megújulását. Nyugtató és stresszoldó hatású, mivel lazítja az arcot és az egész testet. Csillapítja a fejfájást, lazítja a nyakat és a vállakat. Hatással van a belső szervek egészségére. Shiatsu technikák alkalmazásával.

A masszázsnak nagyon sok pozitív hatása van az emberi szervezetre. Támogatja a méregtelenítést, a nyirokkeringést és az anyagcsere-folyamatokat.
Adrienne Feller 100%-ban tiszta, luxusminőségű kozmetikumait, arcolaját használom az arcmasszázsnál. “Az olajok az életet hordozzák magukban.” (Adrienne Feller)

A prémium minőségű anyagok mellett különleges jelentősége van az érintésnek, hiszen nemcsak az arcot, hanem az egész testet érintem a masszázs során. Az illóolajok és a masszázs együttes hatása támogatja a gyógyulási folyamatokat testi és lelki szinten egyaránt.

A kínai orvoslás szerint az arc megmutatja belső szerveink állapotát, így arcunk érintésével harmonizáljuk, gyógyítjuk az egész testet.

Immunerősítésre és stresszoldásra is kiváló. Az arcmasszázs hatása azonnal látható és érezhető.

A végén egy kis hangfürdővel koronázom meg a kezelést.

Kovács Erika
+36 20 917 7996
zenkertbuda@gmail.com