Menü

Kriston Intim Torna

KRISTON INTIM TORNA ® – Örömteli változásokhoz segít

A KRISTON INTIM TORNA ® (KIT) egy testet, lelket megmozgató, alhas védő tréning, melyet Kriston Andrea dolgozott ki: nők, férfiak, gyerekek számára, melynek célja, hogy biztosítsa a gyenge záróizomból, rossz tápanyagellátásból, helytelen szokásokból adódó elváltozások megelőzését, megszüntetését vagy csökkentését.

A 12 órás tréning tudatosabb szervvédelemhez, egészségesebb alhasi működéshez, örömtelibb szexuális élethez, irányítottabb záróizom működéshez vezet. A módszer mindenKIT képessé tesz annak megtanulására, akinek mozdítható a záróizma.

KÜLÖNÖSEN FONTOS:
– ha szeretnéd megszüntetni/csökkenteni az akaratlan vizeletvesztés tüneteit (inkontinencia)
– hüvelygyengeség esetén,
– ha szeretnéd megszüntetni az altesti gyulladásokat
– hólyag, végbél, méhsüllyedés esetén
– ha szeretnéd megszüntetni a görcsös menstruációkat
– aranyér, székrekedés, megtartási nehézség esetén
– ha szeretnél felkéSZÜLni a szülésre
– altesti műtétek utáni regenerálódás érdekében
– ha szeretnéd nemiségedet intenzívebben megélni

A Kriston-módszer tökéletes elsajátításához szükséges egyfajta mélyebb, elméleti megértés, amihez történeteken keresztül segít a tréner hozzá. A gyakorlatok elsajátítása mellett, sok-sok beszédre számíts. A Kriston Intim Torna feszültségoldó folyamatai segítenek feltárni azon gátakat, amik akár tünetfenntartó forgatókönyvként működnek. Ezeket egészségforgatókönyvre kívánunk átírni. A tréning eszközeivel magad tárod fel a benned zajló folyamatokat, hiszen azokat te jól ismered. Ezt követően kész leszel arra, hogy azon változtass. Ennek eredménye gyakorta a gyors, megdöbbentő változások sora.

A tréningen semmilyen számodra kellemetlen dolog nem történik, nem kell a csoport előtt beszámolnod az egyéni hátteredről, esetleges problémáidról. A jeligével ellátott kérdőív alapján egyéni gyakorlatsort és gyakorlást segítő hanganyagot kapsz, melyben rendszeres gyakorlás mellett a leghatékonyabban tudod fejleszteni magad.

Forrás: http://www.intimtorna.hu

Szlameniczky Anna
+36-30-274-6132